[ X ]
Consiliul Republican al PSRM a decis organizarea „Adunărilor locale” și a unui „Marș al demnității”
9 Iulie

Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova s-a întrunit astăzi în ședință și a decis adoptatea unei declarații publice cu privire la situația din țară, anunțînd totodată că, începînd cu săptămîna aceasta, vor fi organizate adunări cu toți cetățenii din fiecare localitate, în vederea aderării la Uniunea Vamală și denunțării Acordului de asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, transmite Curentul.md

Tot astăzi, Consiliul Republican al PSRM a stabilit sarcini cu privire la situația politică din Moldova.

Igor Dodon, președintele PSRM, a dat citirii Declarației Consiliului Republican și a mai anunțat că în luna septembrie la Chișinău va fi organizat un marș al demnității, la care vor participa zeci de mii de cetățeni.

PSRM acuză că, guvernarea actuală este una antisocială, iar din cauza supraîndatorării și lipsei de acțiuni sociale în prezent mii de persoane pleacă peste hotarele țării, pentru a-și cîștiga minimul de existență. La fel, socialiștii spun că partidele de guvernămînt, pro-europene, timp de cinci ani au dus la degradarea economică, politică și socială a țării.

În aceeași declarație, partidul condus de Dodon condamnă și interzicerea retransmiterii postului TV Rossia 24, care, în opinia lor, este o decizie politică.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților