[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consiliul Marii Adunări Naționale se întîlnește cu partenerii de dezvoltare ai R. Moldova
8 Septembrie

Consiliul Marii Adunări Naționale se întrunește astăzi, la ora 13.00, cu partenerii de dezvoltare ai R. Moldova, la sediul Delegației Uniunii Europene. Despre aceasta a comunicat președintele Consiliului, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

Andrei Năstase a declarat că, la cea de-a doua întrunire a Consiliul Marii Adunări Naționale s-a constatat că, autoritățile RM sfidează poporul prin neacceptarea unui dialog cu grupul de intermediere și reprezentare și cu Consiliul Marii Adunări Naționale.

”În aceste condiții am contactat partenerii noștri de dezvoltare și o primă acțiune este întîlnirea noastră la ora 13.00, la Delegația Uniunii Europene”, a punctat el.

Totodată, Năstase a menționat că, în cadrul ședinței, s-a decis să fie deschis un cont de acumulare a fondurilor.

În context, Președintele Consiliului Marii Adunări Naționale a făcut apel către oamenii de cultură să susțină acțiunile de protest din R. Moldova.

Andrei Năstase a lansat și o invitație la întrevedere cu conducerea țării.

”Facem apel pe această cale și încă o invitație Președintelui țării, Nicolae Timofti, Președintelui Parlamentului, Andrian Candu și Premierului Valeriu Streleț, ca pînă la ora 17.00 să facă tot posibilul să se elibereze agendele și la ora 17.00 să fie la sediul Guvernului, ca să comunice cu membrii grupului de intermediere și reprezentare ai Consiliului”, a conchis Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților