[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consiliul Marii Adunări Naţionale a luat mai multe decizii
7 Septembrie

Consiliul Marii Adunări Naţionale s-a convocat astăzi într-o ședință de urgență, în care au fost luate mai multe decizii. Despre aceasta a declarat președintele Consiliului, Andrei Năstase, transmite CUERNTUL.

Andrei Năstase a menționat că, în cadrul ședinței de astăzi, s-a decis ca să fie expediate din nou scrisori către conducerea țării.

”Am decis că vom continua demersurile noastre cetățenești, vom continua să îndeplinim Proclamația Marii Adunări Naționale din 6 septembrie și vom continua să le trimitem scrisorile de rigoare. Astfel, în aceste momente, sunt pe drum scrisori către Președintele țării, Nicolae Timofti, Președintele Parlamentului, Andrian Candu și Premierul, Valeriu Streleț, prin care solicităm o întrevedere pe parcursul zilei de astăzi cu grupul de intermediere și reprezentare. Astăzi, nu mai tîrziu”, a precizat el.

Totodată, Năstase a afirmat că, de asemenea, au fost expediate scrisori de solicitare a suportului către partenerii de dezvoltare ai R. Moldova.

În aceiași ordine de idei, Andrei Năstase a spus că, în cadrul ședinței s-au luat și mai multe decizii de ordin tehnic.

”Au fost create structuri ale acestui consiliu, un centru de presă, s-au verificat acumulările de bani care în momentul de față depășesc 100 de mii lei, au fost calculate și sumele cheltuite pînă în prezent. Vor fi făcute publice toate nuanțele pentru o deplină transparență”, a mai spus Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților