[ X ]
[ X ]
[ X ]
CNI a clasat cauzele în privința deputaților Carp, Lupu și Leancă
5 Mai

Comisia Națională de Integritate (CNI) a desafășurat controale în privința deputatului liberal Lilian Carp, deputatului democrat Lidia Lupu și a deputatului neafiliat Iurie Leancă. În urma prezentării rezultatelor controalelor, membrii Comisiei au decis să claseze cauzele, transmite CURENTUL.

În cadrul ședinței de astăzi, au fost examinate rezultatele controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al incompatibilităţii funcţiilor deţinute admis de către deputatul Lilian Carp. Cauza a fost clasată.

De asemenea, au fost examinate rezultatele controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății pentru anul 2014, de către deputata Lidia Lupu. Potrivit reprezentantului CNI, deși inițial a fost solicitată constatarea încălcării, cu 3 voturi contra 1 – s-a decis clasarea cauzei.

Și cauza privind deputatului Iurie Leancă a fost clasată după ce au fost examinate rezultatele controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății pentru anul 2014.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților