[ X ]
[ X ]
[ X ]
CMAN s-a unit eforturile cu Partidul „Forţa Poporului”: „Am decis să facem acest lucru pentru…”
11 Decembrie

Membrii Consiliul Marii Adunări Naționale (CMAN) au votat pentru conjugarea eforturilor, în vederea realizării revendicărilor populare, împreună cu Partidul ”Forța Poporului”. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele CMAN, Andrei Năstase, transmite CURENTUL.

Andrei Năstase a declarat că, au fost multe argumente pro și contra, însă în final s-a ajuns la consens.

”Am decis să facem acest lucru pentru eliminarea riscurilor de neînregistrare și minimalizarea obstacolelor, și credem că am procedat corect. În cadrul PFP există foarte multă lume bună, de calitate, care confruntînd dezideratele noastre cu programul și statutul partidului, am constat că ele coincid”, a menționat preșdintele CMAN.

Andrei Năstase a anunțat că, pe data de 13 decembrie curent, va avea loc Congresul PFP.

”În ultima perioadă de timp, avînd în vedere decizia noastră pe care am configurat-o, la acest partid a aderat multă lume, inclusiv din cadrul mișcării protestatare, segmente sociale. La congres vor fi puse în discuție mai multe chestiuni, inclusiv, starea actuală din RM, alegerea conducerii, a organelor de conducere, denumirea partidului, obiectivele de viitor, etc”,a explicat el.

Totodată, președintele CMAN a spus că, programul noii mișcări politice și a garniturii de guvernare va avea la bază realizarea revendicărilor mișcării protestatare.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților