[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cîțiva deputați intenționează să părăsească partidele lor și să creeze o nouă fracțiune parlamentară
15 Septembrie

Cîțiva deputați intenționează să părăsească partidele lor și să creeze o nouă fracțiune parlamentară. Despre aceasta reporterului www.curentul.md i-au comunicat surse din Parlamentul Republicii Moldova, care au solicitat anonimatul.

Potrivit acestora este vorba despre deputați din diferite partide, care ar avea careva legături cu omul de afaceri Veaceslav Platon.

”Veaceslav Platon a ajuns la o înțelegere cu Renato Usatîi, liderul partidului PaRUs în unele probleme importante pentru ambii. Deputații respectivi vor declara despre constituirea fracțiunii parlamentare a partidului lui Renato Usatîi, chiar dacă, conform Regulamentului Parlamentului, ei nu au dreptul legal să constituie acum fracțiuni. Drept pretexte pentru ca ei să poată pleca din partidele lor vor fi folosite un șir de probleme ce au fost plasate intenționat în mediul public în ultima perioadă pentru a crea un fon favorabil pentru astfel de plecări. Această fracțiune va fi un fel de cadou făcut de Veaceslav Platon lui Renato Usatîi, dar și o garanție că înțelegerile la care au ajuns cei doi se respectă”, au mai spus sursele.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților