[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cîte persoane au semnat pentru candidatura lui Dumitru Ciubaşenco: „Cetățenii vor schimbarea puterii”
6 Septembrie

În dimineața zilei de 5 septembrie, numărul semnăturilor pentru candidatul „Partidului Nostru” la funcția de Președinte al RM, Dumitru Ciubașenco a trecut de 11 mii. Anunțul a fost făcut de liderul „Partidului Nostru” Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Vecernii Razgovor” de la postul de televiziune TVC 21, unde a fost invitat împreună cu candidatul PN  la funcția de Președinte, Dumitru Ciubașenco, transmite CURENTUL.

Renato Usatîi a declarat că împreună cu Dumitru Ciubașenco, după cum au și anunțat la lansarea campaniei de colectare a semnăturilor, merg în fiecare zi în localități diferite.

„În mare parte aceste semnături au fost adunate în orașe. Noi mergem în orașe, pe căldură, discutăm cu oamenii. Cetățenii semnează pentru că susțin și vor schimbarea puterii”, a spus liderul PN.

Totodată, Dumitru Ciubașenco a spus că, împreună cu Renato Usatîi, fac un tandem perfect. „Renato Usatîi are rating bun în rîndul cetățenilor, iar eu am convingerea și dorința de a fi un Președinte care va face schimbări”, a afirmat candidatul PN la funcția de Președinte al RM.

Amintim că, pînă la moment, Renato Usatîi și Dumitru Ciubașenco au mers la Chișinău, Cahul, Comrat, Bălți, Orhei și Basarabeasca.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților