[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Cimitirul este plin de persoane de neînlocuit”. Iată la ce se referă Maia Sandu!
28 Mai

Ministrul Educaţiei, Maia Sandu, admite că Guvernul din care face parte ar putea fi demis. Declaraţii în acest sens a făcut Maia Sandu în cadrul unui interviu acordat pentru anticoruptie.md.

„Pe de o pare e destul de riscant să demiţi Guvernul acum, dar nu este exclus că acest lucru o să se întâmple, pentru că din start sprijinul politic pentru acest Guvern a fost unul destul de slab, fiind votat inclusiv de un partid de opoziţie. Deci, este o situaţie destul de instabilă. În acelaşi timp, noi, la Educaţie, mergem în continuare pe programul nostru, implementăm agenda”, a declarat Sandu.

Totodată, demnitarul a spus că nu îşi face griji pentru viitorul său, dacă Guvernul pică.

„Asta chiar nu e o problemă. Sunt atât de multe oportunităţi în această lume şi sunt atât de multe lucruri interesante pe care poate să le facă astăzi un om, că într-adevăr nu-mi fac griji. Ar trebui să regretăm nu plecarea unei persoane, ci a unei echipe. Ştiţi vorba aia: „Cimitirul este plin de persoane de neînlocuit”. Nu există persoane de neînlocuit. O echipă bună cu oameni integri este o raritate astăzi pentru o instituţie publică şi ar fi mare păcat să pierdem echipa de la Educaţie”, a conchis ministrul Maia Sandu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților