[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chişinăul şi Tiraspolul au parafat un document. Iată ce prevede acesta!
7 Aprilie

Reprezentanții politici în procesul de reglementare transnistreană de la Chișinău și Tiraspol, Victor Osipov și Nina Ștanski au ajuns astăzi la un numitor comun în problema asigurărilor auto obligatorii eliberate pe ambele maluri ale Nistrului, transmite CURENTUL.

Potrivit vicepremierului pentru Reintegrare, Victor Osipov, pînă a se ajunge la această înţelegere au avut loc o serie de şedinţe ale grupului de lucru în domeniul transportului.

„Am reusit spre finalul acestei zilei sa coordonam o pozitie comuna in ceea ce priveste posibilitatea interacţiunii operatorilor în domeniul asigurărilor auto de răspundere civilă din Republica Moldova şi Transnistria şi garantarea drepturilor partilor vatamate sau care suportă duane în accidente rutiere.

Mai mult, Osipov a spus că astăzi am fost coordonat proiectul unei decizii protocalare care va fi propusă spre examinare la Chişinău şi Tiraspol. „Este un pas înainte care poate scoate tensiunea”, a adăugat vicepremierul.

La rîndul său, aşa-zisul ministru de externe de la Tiraspol, Nina Ştanski a menţionat că astăzi această decizie a fost parafată, exprimîndu-şi speranţa că în viitorul apropiat documentul va fi semnat de conducerea ambelor părţi.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților