[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chirtoacă recunoaşte că a băut înainte de a urca la volan: Probabil am depăşit pe undeva şi viteza
3 Iulie

Primarul General al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă a recunoscut că aseară a consumat alcool înainte de a urca la volan. Declaraţii în acest sens a făcut Dorin Chirtoacă în cadrul unei conferinţe de presă, transmite CURENTUL.

Potrivit edilului capitalei, ieri seara a organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale difuzarea filmului „Ştefan cel Mare”, cu ocazia împlinirii a 510 ani de la trecere în nefiinţă a marelui domnitor.

Ieri a fost o zi aparte. Am vrut să stau şi eu cu tineretul, ceea ce şi am făcut. Am venit cu maşina, m-am parcat. Am luat un pahar cu bere de 500 ml. Este un pahar de bere obişnuit. Pe urmă am băut cîteva gîturi de bere fără alcool”, a declarat Dorin Chirtoacă, precizînd că s-a încadrat în limitele stabilite de legislaţie în acest sens.

Ulterior, primarul de Chişinău a plecat la Coloniţa, după care a revenit înapoi în oraş.

„Cineva a urmărit ce am făcut în PMAN. Mă urmăreau încă de la Ciocana, dar mă descurc şi eu în trafic. Probabil am depăşit pe undeva viteza. Este vorba de o înscenare a Ministerului Afacerilor Interne prin care se încearcă să mă prindă beat la volan şi să mă discrediteze. Ceea ce se întîmplă este un abuz”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților