[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chiril Gaburici l-a convins pe Evgheni Şevciuc să nu facă asta. Detalii!
1 Aprilie

În urma unor discuții telefonice dintre Prim-ministrul Chiril Gaburici cu Evghenii Șevciuc astăzi dimineață s-a convenit să fie suspendată introducerea asigurării auto la intrarea în regiunea transnistreană. Măsura dată urma să fie introdusă începând de azi, dar a fost amânată până pe 14 aprilie, transmite CURENTUL.

Cei doi interlocutori au convenit, de asemenea, ca activitatea Grupului de lucru pentru consolidarea încrederii în domeniul transportului, format din experți de la Chișinău și Tiraspol, să fie concentrată de urgență asupra elaborării unor soluții temeinice în domeniul asigurărilor auto de răspundere civilă.

Discuția asupra acestui subiect a fost inițiată în cadrul întâlnirilor de lucru ale reprezentanților politici, dar și la întâlnirea de pe 14 martie 2015 dintre Premierul Chiril Gaburici și liderul transnistrean Evghenii Șevciuc. Atunci a fost convenit și faptul ca circulația persoanelor între cele două maluri ale Nistrului să fie asigurată într-un regim simplificat pe perioada Sărbătorilor Pascale.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților