[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cheia succesului lui Chiril Gaburici: Mai simplu nu poate fi!
14 Februarie

Candidatul la funcţia de prim-ministru, Chiril Gaburici a povestit care o cheia succesului său. Mai multe declaraţii în acest sens al a făcut în cadrul unui interviu pentru revista VIP Magazin, în 2013, transmite CURENTUL.

„Odată ce am intrat domeniu,comunicaţiilor e normal că mi-am dorit să fiu aici. Scopul meu nu a fost să fiu director general, ci să cunosc altceva. Îmi place să aflu lucruri noi şi să învăţ. Şi asta se întâmplă în fiecare zi, cu fiecare dintre noi, fie că citim ziarul, privim știrile, ne schimbăm jobul sau îl consultăm pe nenea Google. Cu alte cuvinte, am vrut să descopăr lumea comunicaţiilor. Am început cu poziția de agent în vânzări la „Moldcell” care a continuat cu responsabilitatea de a crește rețeaua de vânzări în regiuni, după care am fost responsabil de canalele de distribuție, apoi am fost director de vânzări, ulterior mi s-au dat și vânzările corporative, iar în 2008 am fost numit director general”, a declarat acesta.

Totodată, Gaburici spune că nimic nu strică mai mult decât succesul! „Succesul te poate face să îţi ignori clienţii şi să uiţi motivația care te-a adus într-un post. Alt principiu important pentru mine este să duc la bun sfârşit tot ce încep. La fel, tot ce fac trebuie să fie făcut cu entuziasm și dedicație totală, pentru că nu poți să ai o echipă căreia să-i spui: „Vreau să deschidem aici un magazin, dar deschideți-l cum vreți sau în ce fel vreți”…”, a adăugat omul de afaceri.  

Chiril Gaburici mai afirmă că se înțelege foarte bine cu mine însuşi. „Mai stăm și discutăm din când în când. În plus am prieteni foarte apropiați  care pot spune ce cred cu adevărat despre acţiunile mele. Ştiu să ascult criticile şi asta mă face să înțeleg că succesul din rapoarte trebuie combinat şi cu altceva. Sigur, nu m-am lăsat dus de val. A fi lider nu înseamnă că trebuie să placi lumii, a fi lider înseamnă că ceea ce faci, faci corect. Mai simplu nu poate fi!”, a conchis acesta.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților