[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cel mai sexy candidat la funcția de deputat explică misterul uniformei militare
9 Octombrie

Candidată nr. 19 pe lista Partidului Liberal, Alina Zotea, asistenta deputatului Mihai Ghimpu, a explicat de ce a îmbrăcat anterior, o uniformă militară sovietică, transmite SHOK.md.

“Un proverb francez spune: “Qui s’excuse s’accuse”. Întotdeauna am crezut că o explicație este de prisos acolo unde mulți și-au creat propriile lor vise, dar astăzi voi face o excepție numai din motivul că îmi respect identitatea și istoria neamului meu românesc. S-a vorbit foarte mult despre poza în care eu purtam o uniformă militară sovietică, mulți din cei care au comentat necunoscând adevărul au venit cu foarte multe “istorioare” inventate”, a scris ea într-o postare pe Facebook.

Alina a dezvăluit că a purtat această uniformă în cadrul concursului “Miss Autoshow” din anul 2011 atunci când în PMAN a fost organizată o expoziție de mașini retro. “Fiind una din participante la acest concurs am fost aleasă să reprezint o mașină militară sovietică și respectiv am primit acea ținută de la organizatorii evenimentului. Diploma și înregistrarea video reprezintă cea mai elocventă dovadă de la acel eveniment. În încheiere vreau să fie cunoscut că pentru mine 9 mai înseamnă “Ziua Europei”, iar uniforma militară a sufletului meu este uniforma militară română. P.S. E cunoscut faptul că personalitatea unui model/actor nu poate fi asociată cu rolurile jucate și costumația purtată”, a conchis modelul.

zotea1 zotea (1)

Inapoi la arhiva noutaților