[ X ]
[ X ]
[ X ]
CEC a constituit Oficiul de protocol al observatorilor internaţionali
15 Mai

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat încă 14 observatori naţionali şi 27 observatori internaţionali în vederea monitorizării alegerilor locale generale din 14 iunie 2015. Mai multe proiecte de hotărîre în acest sens au fost aprobate la şedinţa de astăzi, transmite CURENTUL.

Astfel, a fost acreditaţi: un observator internaţional din partea Adunării Parlamentare a Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră; 4 observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Franceze în Republica Moldova; 20 observatori internaţionali din partea Biroului OSCE pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului (OSCE/BIDDO) şi 2 observatori naţionali din partea Asociației obștești „Reprezentanța în Moldova a National Democratic Institute din SUA”.

Din partea aceleiaşi asociaţii obşteşti au fost acreditaţi şi 14 observatori naţionali în vederea monitorizării alegerilor locale generale.

De asemenea, CEC a constituit astăzi Oficiul de protocol al observatorilor internaţionali pentru alegerile locale generale din 14 iunie 2015.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților