[ X ]
Cea mai puternică femeie din Guvernul Gaburici are motiv de sărbătoare. Ce-i urează Vlad Filat!
20 Martie

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Demnitarul împineşte vîrsta de 46 de ani, transmite CURENTUL.

„Dragă Natalia, vreau să îți urez un sincer La Mulți Ani! Îți mulțumesc din suflet pentru dedicarea cu care ai muncit dintotdeauna, profesionalismul tău și al echipei pe care o conduci a adus Republica Moldova și mai aproape de UE! Ești un om cu calități deosebite și o colegă prețioasă pentru echipa PLDM. Îți doresc multă sănătate și putere, să ai parte de împliniri și momente frumoase alături de cei dragi! La Mulți Ani fericiți și plini de proiecte îndeplinite!”, a scris liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat.

CURENTUL.md precizează: Natalia Gherman este viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a Republicii Moldova din mai 2013. Este licențiată în filologie engleză și germană a Universității de Stat din Moldova. Ea este fiica primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. Pe 24 iulie 2014 Natalia Gherman a fost decorată cu „Ordinul Republicii” de către Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, „pentru contribuții decisive la desăvârșirea obiectivului major de politică externă al Republicii Moldova – asocierea politică și integrarea economică cu Uniunea Europeană”.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților