[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce spune Dumitru Diacov despre alte schimbări la nivel de Guvern
13 Iulie

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumutri Diacov spune că formaţiunea din care face parte nu va efectua alte schimbări la nivel de Guvern. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

„Nu cred că trebuie să devină o modă. Dacă cineva a schimbat ceva, hai și noi repede să facem ceva ca răspuns la acest lucru. Schimbarea în Guvern este un lucru destul de serios pentru partid, pentru coaliție, pentru Executiv”, a menţionat Diacov.

În acelaşi timp, preşedintele de onoare al PD a subliniat că modificarea de la Ministerul Economiei a fost ideea şi iniţiativa lui Valeriu Lazăr.

„Nu a fost o schimbare de forță majoră:  că uite viața a dictat sau calitatea activității Guvernului. Dacă alte partide consideră că pînă la alegeri au de făcut careva mișcări interne în partid, este treaba lor, pot să o facă. Partidul Democrat la momentul de față nu vede necesitatea efectuării altor modificări, cu atît mai mult că și campania electorală începe și deja numai avem timp  să mai facem careva modificări”, a adăudat democratul.

CURENTUL.md aminteşte că pe 2 iulie 2014 ex-ministrul Economiei Valeriu Lazăr şi-a depus demisia, în această funcţie fiind numit o zi mai tîrziu ex-vicepreşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților