[ X ]
Cadoul pe care-l așteaptă Dumitru Diacov de ziua sa de naştere: „Îmi doresc un…”
10 Februarie

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumitru Diacov, este astăzi omagiat. Politicianul împlineşte vîrsta de 63 de ani, transmite CURENTUL.

Contactat de reporterul nostru, Dumitru Diacov a spus că prima care l-a felicitat a fost soţia, iar mai apoi copiii şi rudele.

„Suntem la prima oră. Încă nu am primit cadouri. După masă vom servi împreună cu colegii din PD cîte o cupă de şampanie. Nu am de gînd să fac petrecere. Aştept o dată mai specială”, a declarat Diacov.

De asemenea, politicianul a menţionat că a fost felicitat şi de colegii de alianţă. „Mulţi din ei mi-au dorit sănătate. Le-am spus că eu la vîrsta pe care o am îmi doresc să avem un Guvern”, a adăugat acesta.

În altă ordine de idei, Dumitru Diacov a spus că nu se mulţumeşte cu realizările înregistrare pînă în prezent.

„Trebuie mereu să fie puţină nemulţumiri, că de altfel nu ai cum să mergi mai departe. Acum avem şi nemulţumirea că nu a fost încă numit Guvernul”,  a conchis preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

CURENTUL.md precizează: Dumitru Diacov s-a născut pe 10 februarie 1952 în localitatea Kargapolie din regiunea Kurgan (Rusia), într-o famile de deportați basarabeni.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților