[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul Electoral „PPEM-Iurie Leancă”: Rezultatul pe care l-am obținut este unul bun
30 Iunie

Grupul de inițiativă pentru crearea Partidului Popular European din Moldova se declară mulţumit de rezultatul obţinut de Blocul Electoral „PPEM-Iurie Leancă” în cadrul alegerilor locale din iunie 2015, transmite CURENTUL.

„Prin votul Dvs au fost aleși 60 consilieri raionali, la care se adaugă 6 în Municipiul Chișinău și un consilier în Municipiul Bălți, 27 de primari (inclusiv 7 în turul I) și 512 consilieri locali în satele și orașele din Moldova. Mulțumim colegilor noștri de bloc – Partidul Liberal Reformator și Partidul Acțiunea Democratică – pentru implicarea și energia depusă. Rezultatul pe care l-am obținut este unul bun, care a confirmat așteptările noastre realiste, având în vedere faptul că ne-am pornit în aceste alegeri cu o formațiune politică în curs de constituire, fără logistica necesară, fără bani, dar cu multă încredere și entuziasm”, se spune în declaraţia PPEM.

Membrii grupului de iniţiativă susţin că aceste rezultat este un prim pas important în drumul spre clădirea unui partid care să facă o altfel de politică în Moldova.

„Votul impresionant pe care l-am obținut în Chișinău, pentru Consiliul Municipal și pentru candidatul nostru pentru Primarul General – Oazu Nantoi, a demonstrat că cetățenii iși doresc o schimbare profundă la nivelul clasei politice”, se mai menţionează în document.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților