[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul Electoral “Lista poporului” a decis cum va proceda în turul doi al alegerilor primarului general Chișinău
23 Iunie

Blocul Electoral “Lista poporului” (BeLP) a decis cum va proceda în turul doi al alegerilor primarului general Chișinău. Anunțul a fost comunicat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, de către Igor Căldare, candidatul BeLP în alegerile locale generale din 14 iunie, transmite CURENTUL.

Igor Căldare a declarat că, BeLP a constatat că nu are pe cine susține în turul II al alegerilor locale generale. ”Nu avem pe cine alege. Cu părere de rău, în turul II au trecut două persoane nedemne de această funcție publică”, a precizat el.

Totodată, Căldare a menționat că, indiferent care va fi rezultatul alegerilor din 28 iunie, membrii Blocului vor prelungi activitățile începute, pentru a demonstra că ambii primari nu sunt demni de această funcție, ceea ce va duce la alegeri anticipate în mun. Chișinău.

”Noi toți, chișinăuienii, avem nevoie de un primar cinstit, din popor și al poporului. Noi vom continua activitățile noastre de pînă la alegeri, din timpul campaniei și așa va fi și în continuare”, a conchis Căldare.

 Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților