[ X ]
Barroso: Moldova a înregistrat progrese evidente în parcursul său european
24 Octombrie

Republica Moldova a înregistrat progrese evidente în parcursul său european, iar procesul de integrare europeană este unul ireversibil. Declaraţia a fost făcută la Bruxelles de către Jose Manuel Durao Barroso, preşedintele în exerciţiu al Comisiei Europene, în cadrul unei întrevederi cu preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat al PLDM.

În context, Vlad Filat a exprimat cuvinte de gratitudine oficialului european pentru suportul constant de care s-a bucurat Republica Moldova pe perioada mandatului său.

„Aţi susţinut eforturile noastre de a ne ralia standardelor europene, de a obţine liberalizarea regimului de vize şi de a ne asocia Uniunii Europene. Aţi demonstrat că sunteţi un prieten sigur al Republicii Moldova şi al cetăţenilor ei. Vom continua cu aceiaşi determinare să urmăm vectorul european pentru a deveni ţară candidat, apoi şi membru al UE ”, a spus Vlad Filat.

La rîndul său, Jose Manuel Barroso a urat succes Partidului Liberal Democrat din Moldova, în calitate de promotor al integrării europene, la alegerile din 30 noiembrie.

Inapoi la arhiva noutaților