[ X ]
[ X ]
[ X ]
Avocatul lui Vlad Filat: Testamentul a fost transmis notarului
12 Decembrie

Ex-premierul Vlad Filat, aflat în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13 din capitală, și-a scris testamentul, așa cum spunea anterior, transmite CURENTUL cu referire la Unimedia.info.

Potrivit sursei citate, avocatul Igor Popa a spus că, Vlad Filat a chemat un notar în locul unde este deținut, care a autentificat documentul.

„Joi în a doua parte a zilei, domnul Vlad Filat a solicitat un notar în Penitenciarul nr.13, unde și-a dictat testamentul apoi l-a semnat. Testamentul a fost transmis notarului”, a subliniat Igor Popa.

Amintim că, la 15 octombrie, Vlad Filat a fost escortat de către ofițerii CNA la sediul instituției unde a fost reținut pentru 72 de ore. Ulterior, pe 18 octombrie Judecătoria Buiucani i-a aplicat un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. La 23 octombrie, Curtea de Apel a decis menținerea deciziei Judecătoriei Buiucani. Pe data de 11 noiembrie judecătorii au acceptat demersul procurorilor anticorupție care au cerut prelungirea mandatului de arest a deputatului PLDM, Vlad Filat cu încă 30 de zile, până pe 14 decembrie, ora 17 și 10 minute.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților