[ X ]
Apelul candidatului la funcția de Președinte Alexandr Stoianoglo: va fi o campanie inegală
19 Septembrie

Alexandr Stoianoglo, candidat la funcția de Președinte a lansat un apel către cetățeni, în ajunul lansării sale oficiale în campanie.

„Mâine începe oficial campania electorală. Dar știți ce e ciudat? Deja de multă vreme se încearcă să ni se inducă ideea că alegerea a fost deja făcută. Ni se sugerează pe cine să iubim, în cine să avem încredere și pentru cine să votăm.

Va fi o campanie cu instrumente și resurse inegale. Iar cei care promit cu atâta zgomot „un viitor luminos” nu văd nici problemele, nici fețele noastre.

Se vor organiza spectacole, se vor ține discursuri grandioase și se va promite imposibilul. Toate acestea le-am mai văzut. Toate acestea s-au mai întâmplat. Dar știți ce nu s-a întâmplat? Un dialog onest cu cetățenii. Să fim atenți, să fim critici și să ne implicăm activ. E timpul să cerem mai mult și să fim mai exigenți. Să nu mai acceptăm nimic fără să ne întrebăm de ce.

Personal, vreau să provoc un altfel de dialog în această campanie: nu despre promisiuni, ci despre ce ne doare, ce ne unește și cum putem, împreună, să depășim criza. Nu mă aștept să fiți de acord cu mine din prima. Nu mă aștept la aplauze, ci la dezbateri dure și decizii pe măsură. Vreau să gândim altfel.

Și să nu lăsăm ca această campanie să fie doar o repetiție a trecutului. Și să nu ne mai mulțumim cu puținul”, a scris Stoianoglo pe canalul sau de telegram.

Inapoi la arhiva noutaților