[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrian Candu: Ziua de miercuri este dedicată moţiunilor simple şi moţiunii de cenzură
22 Iulie

Moţiunile simple asupra activităţii ministrului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor (MDRC), Vasile Bîtcă şi vicepremierului pe probleme sociale, Gheorghe Brega, precum şi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Pavel Filip, vor fi dezbătute în cadrul unei şedinţe suplimentare a Parlamentului, miercuri, 27 iulie, transmite CURENTUL.

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu a spus că, decizia a fost luată în cadrul şedinţei Biroului Permanent.

„După moţiunea de cenzură se vor dezbate moţiunile simple asupra activităţii ministrului Vasile Bîtcă şi vicepremierului Gheorghe Brega.  Ziua de miercuri este dedicată moţiunilor simple şi moţiunii de cenzură”, a declarat Candu.

De asemenea, el a anunţat că, săptămîna viitoare vor fi ultimele 2 şedinţe din această sesiune parlamentară. „Avem o agendă destul de încărcată, peste 40 de subiecte pe ordinea de zi”, a adăugat speaker-ul.

Andrian Candu a mai spus că, luni se va organiza o şedinţă specială a platformei parlamentare ce ţine de subiectul Transnistriei.

„Va fi invitat vicepremierul George Balan şi toţi membrii acestei platforme, pentru a se discuta subiectele dezbătute atît în „formatul 5+2” la Berlin, cît şi în Bavaria, şi ultimele progrese dacă există, în contextul vizitei ministrului de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, care deţine şi preşedinţia Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE)”, a conchis preşedintele Parlamentului.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților