[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrian Candu confirmă: Elena Bodnarenco se află într-o vizită în Irlanda
18 Martie

Deputatul comunist Elena Bodnarenco, citată repetat la Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) pentru a fi audiată, în calitate de martor, pe marginea unor declaraţii publice despre o presupusă tentativă de corupere, se află într-o vizită de lucru în Irlanda împreună cu mai mulţi deputaţi. Informaţia a fost confirmată de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite CURENTUL.

„Se spune la televiziuni că doamna Bodnarenco nu se prezintă la CNA. Faceţi anunţul că să nu mai spună minciuni”, a solicitat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, speaker-ului Andrian Candu.

„Un grup de deputaţi, cu susţinerea partenerilor de dezvoltare, se află într-o vizită de lucru în Irlanda. Doamna Bodnarenco este unul din membrii delegaţiei”, a anunţat Andria Candu.

Amintim că, Direcţia generală urmărire penală a CNA examinează declaraţiile deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Elena Bodnarenco, făcute în cadrul unei emisiuni televizate.

Din conţinutul acestor declaraţii rezultă faptul că un deputat din cadrul unui partid parlamentar i-ar fi propus bani şi funcţii pentru a o convinge să părăsească fracţiunea pe care o reprezintă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților