[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrian Candu a fost învestit în funcţia de ministru al Economiei
3 Iulie

Ex-vicepreşedintele Parlamentului Andrian Candu a fost învestit astăzi în funcţia de ministru al Economiei. Evenimentul a avut loc acum cîteva minute la Reşedinţa de Stat, unde Andrian Candu a depus jurămîntul în prezenţa Preşedintelui Nicolae Timofti şi a premierului Iurie Leancă, transmite CURENTUL.

În context, Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat astăzi, 3 iulie 2014, la propunerea prim-ministrului Iurie Leancă, decretele privind revocarea domnului Valeriu Lazăr din funcția de viceprim-ministru, ministru al Economiei, și numirea în acest post a domnului Andrian Candu.

„M-am convins că sînteţi un specialist bun, o persoană care veţi face faţă responsabilităţilor pe care le presupune această funcţie. Dvs. aveţi o misiune specială după ce, ieri, a fost semnat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Vă doresc succese şi sînt convins că împreună cu prim-ministrul veţi organiza astfel lucrul încît Republica Moldova să prospere”, a declarat Nicolae Timofti.

CURENTUL.md precizează că Valeriu Lazăr şi-a depus ieri demisia din fruntea Ministerului Economiei, venind cu recomandarea ca această funcţie să fie preluată de Andrian Candu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților