[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Vom consolida în continuare societatea și vom termina cu această guvernare
25 Aprilie

Consiliul Marii Adunări Naționale (CMAN) anunță că, în scurt timp, va elabora, împreună cu Forumul Civic, dar și cu mișcarea protestară, noi metode pentru consolidarea mulțimii și scoaterea statului din captivitate. Declarații în acest sens au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

Reprezentantul CMAN, Vasile Năstase a reiterat cerințele protestatarilor, printre care și cea de alegeri parlamentare anticipate concomitent cu alegerile prezidențiale, dar și referendumul republican.

La rîndul său, președintele CMAN, Andrei Năstase, a declarat că, mișcarea protestatară din RM – crește. „Vreau să încurajez lumea. Vreau să spun că mișcarea protestatară din RM – crește.  Noi vom decide acțiunile de mai departe în lupta oligarhia criminală și scoaterea statului din captivitate. Vom găsi alte metode, pe care le vom elabora, în comun cu mișcarea protestatară, astfel, încît acești bandiți, care au capturat țara, să fie luați prin surprindere”, a precizat el.

Totodată,  Andrei Năstase a mulțumit tuturor celor care a  venit ieri în PMAN.

„Protestul de ieri a arătat o altă față a mișcării protestatare, mișcarea protestatară întinerește. Ieri, au venit în piață foarte mulți tineri, probabil, îndemnați de părinții lor care nu au putut să ajungă din raioane, diasporă. Protestul de ieri a reușit. Vom consolida în continuare societatea și vom termina cu această guvernare oligarhică, vom face schimbarea temeinică, fundamentală astfel, încît aceste derapaje să nu se mai întîmple în RM niciodată”, a conchis Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților