[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase, ales preşedinte al unui partid politic
13 Decembrie

Consiliul Marii Adunări Naționale (CMAN) și-au conjugat eforturile astăzi împreună cu Partidul ”Forța Poporului”, în cadrul Congresului extraodinar al fomațiunii politice, scrie jurnal.md.

Potriviti sursei, în cadrul Congresului, Partidul Forța Poporului a fost redenumit în Partidul Politic Demnitate şi Adevăr. Totodată, preşedinte al partidului a devenit Andrei Năstase.

” Nici nu m-am gîndit că o să o am o activitate politică, dar o fac din necesitate. Sper că nu voi dezamăgi nici pe acest palier, cum nu am dezamăgit nici pe cele pe care am mers pînă acum. Sunt condamnat să fac faţă şi sunt încrezător că voi face faţă acestei funcţii, care, cu onoare. am primit-o din partea tuturor celor care au venit la Congresul partidului nostru”, a afirmat Năstase.

În context, liderul Partidului Demnitate şi Adevăr a spus: „Platforma Civică Demnitate şi Adevăr rămâne una civică aşa cum s-a declarat anterior, iar o parte din  membri au mers pe acest palier politic”.

Andrei Năstase a menţionat că, în cadrul Congresului au fost luate mai multe decizii privind conducerea partidului.

Așasar, au fost luate decizii cu privire la alegerea organelor de conducere a Consiliului Naţional Politic, a Comisiei de Cenzuri şi Comisiei de Onoare şi Arbitraj; de operare în actele statutare ale unor modificări; a fost constituită o Comisie care se va ocupa de ajustarea statului şi programului partidului la situația actuală.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților