[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anatol Şalaru despre moţiunea PSRM: Îmi voi duce pînă la capăt misiunea
2 Iunie

Ministrul Apărării (MA), Anatol Șalaru, a reacționat la moțiunea simplă înregistrată asupra activității sale, de către Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de  socializare, Anatol Șalaru a declarat că, „socialiștii sunt indignați, pentru că modernizează și crește capacitățile MA, cu ajutorul partenerilor externi”.

„Încă o moțiune simplă din partea socialiștilor?! Am înțeles că sunt coșmarul lui Dodon. Iată de ce este întotdeauna crispat și obosit. În realitate, socialiștii nu sunt preocupați de faptul că eu diminuez capacitatea Armatei Naționale, ci pentru că o modernizez și îi cresc capacitățile, cu ajutorul partenerilor externi. Dodon varsă o lacrimă la fiecare obiect sovietic distrus nu doar din cauza ca dispare habitatul in care el se simte bine, ci din cauza ca aceste vechituri sunt înlocuite cu utilaje moderne si performante. E deranjat de faptul ca Armata Națională devine interoperabilă cu armatele statelor civilizate. Dar cel mai important pentru Dodon este să nu permită participarea mea la summitul NATO de la Varsovia, unde am fost invitat in calitate de Ministru al Apărării și unde, în premiera, se va discuta și despre contracararea războiului hibrid”, scrie Șalaru.

Totodată, ministrul l-a asigurat pe Igor Dodon că, ”își va duce până la capăt misiunea de a crea o armată modernă, cu adevărat națională, fără reziduuri sovieto-bolșevice atât tehnice, cât si umane”.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților