[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ambasador: Dacă vor fi implementate reformele, instituţiile statului vor recăpăta încrederea cetăţenilor
30 Mai

Dacă vor fi implementate reformele, instituţiile statului vor recăpăta încrederea cetăţenilor. Declaraţia a fost făcută de Ambasadorul Republicii Polone în Republica Moldova, Artur Michalski, în cadrul unei dezbateri publice, transmite CURENTUL.

Potrivit diplomatului, Republica Moldova are restanţe mari la capitolul implementării reformelor prevăzute în Acordul de Asociere.

„Semnarea Acordului de Asociere a fost un examen de admitere. Acum trebuie să fie implementat Acordul, să fie implementate toate reformele prevăzute în ele. Moldova nu prea a reuşit în asta. Nu demult RM era o istorie de succes, dar acum ştim cu toţii care este situaţia, a scăzut încrederea în Guvern din partea cetăţenilor. Cauzele sînt cunoscute pentru toţi: neimplementarea reformele. Oamenii nu simt schimbări majore în viaţa lor”, a declarat Artur Michalski.

Totodată, el a spus că situaţia poate fi corectată. „Trebuie continuate reformele. Dacă vor fi implementate reformele, instituţiile statului vor recăpăta încrederea cetăţenilor”, a conchis Ambasadorul Republicii Polone în Republica Moldova.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților