[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Alina Zotea cu „notele la vedere”: Am fost o studentă exemplară
20 Aprilie

Şefa de Cabinet a Fracțiunii parlamentare a Partidului Liberal (PL), Alina Zotea, este a doua protagonistă a proiectului „Cu notele la vedere”, lansat ieri de portalul CURENTUL.

Conform datelor din diplomele puse la dispoziţie redacţiei noastre, Alina Zotea a susţinut examenele de bacalureat în anul 2007 la Colegiul de Informatică din Chişinău. Media generală e 8,75. Un an mai tîrziu, aceasta a obţinut diploma de studii medii de specialitate, fiind absolventă a Colegiului de Informatică din Chişinău, calificarea economist, cu media generală 9,44.

În anul 2011, Alina Zotea a absolvit facultatea de Economie a Universităţii de Stat din Moldova. În 2014, ea a obţinut titlul de master în Ştiinţe economice, specializarea Finanţe publice şi fiscalitate. Media generală – 9,75.

„Cei mai frumoşi ani au fost cei de studenţie. Regret că nu am ascultat unele poveţe ale profesorilor care astăzi mi-ar fi prins bine. Însă nu i-am dezamăgit la reuşitele mele, fiindcă am fost o studentă exemplară”, a declarat Alina Zotea.

Adrian Platon

zotea (1) zotea (2) zotea (3)

Inapoi la arhiva noutaților