[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alina Zotea a acceptat mandatul de deputat: În următorii ani îmi propun…
11 August

După învestirea Guvernului Streleţ, cinci deputaţi din fracţiunea Partidului Liberal (PL) au renunţat la mandate, iar în locurile rămase vacante urmează să vină următorii de pe lista candidaţilor supleanţi. Unul dintre aceştia este şefa de Cabinet a fracţiunii PL din Parlament, Alina Zotea, transmite CURENTUL.

Solicitată de reporterul nostru, Alina Zotea a spus că a acceptat mandatul de deputat şi a explicat de ce a luat această decizie.

„În această legislatură vreau să mă implic și să mă dedic pentru aplicarea programului propus de echipa Partidului Liberal în campania din toamna anului trecut. În următorii ani îmi propun de asemenea să contribui la realizarea Planului National de Implementare a Acordului de Asociere RM-UE”, a declarat Zotea.

Ea a mai spus că va fi în special un reprezentant al tinerilor în Parlament promovând politicile și interesele acestora.

„În acest sens vreau să-i asigur ca pot găsi în mine un sprijin ori de câte ori va fi necesar. Voi fi deschisă la orice dialog onest, iar cu încredere, răbdare, curaj și voință, sunt convinsă că treptat putem face lucruri bune pentru toți cetățenii”, a adăugat aceasta.

Deşi a spus că nu vrea să facă mari promisiuni, Alina Zotea a dat asigurări că, „începând cu primele luni faptele și acțiunile vor vorbi pentru ea”.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților