[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Jizdan a efectuat o vizită la spital. Iată ce a făcut acolo!
25 Aprilie

Ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan a vizitat, în această dimineață, polițiștii internați în spital, în urma protestelor ieri, transmite CURENTUL.

Alexandru Jizdan a declarat că, a venit să viziteze colegii săi, are au fost răniți ieri, în cadrul dezordinilor în masă, care au avut loc.

„În rezultatul altercațiilor dintre poliție și protestatari au avut de suferit 17 angajați ai MAI, cinci, după cum ați văzut, sunt spitalizați, iar alți 12 au avut nevoie li sa acordat ajutor, însă nu au fost spitalizați. Vreau să menționez că toată lumea care a avut de suferit – a fost rănită de pietrele care au fost aruncate de protestatari”, a precizat el.

Totodată, Jizdan a cerut atît organizatorilor, dar și protestatarilor, să păstreze calmul. „Pînă la urmă au avut de suferit doar polițiștii și este un lucru îngrijorător pentru noi”, a mai spus Ministrul.

În aceiași ordine de idei, Alexandru Jizdan a menționat că nu este o formulă, care prevede, neapărat, ca omul care a avut de suferit – să fie neapărat premiat, însă, MAI va analiza fiecare caz în parte și va veni cu o atenție specială față de cei care au avut de suferit.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților