[ X ]
[ X ]
[ X ]
Aceasta este ordinea candidaților la funcția de primar general al capitalei în buletinul de vot
29 Aprilie

Consiliul electoral de circumscripţie Chişinău (CECC) a stabilit ordinea candidaților la funcția de primar general al capitalei în buletinul de vot pentru alegerile locale. Tragerea la sorţi în acest sens a avut loc acum cîteva minute, transmite CURENTUL.

Precizăm că astăzi, doar cinci candidaţi la funcţia de primar general al capitalei au depus actele la Consiliul electoral de circumscripţie Chişinău pentru înregistrarea în calitate de concurenţi electorali.

Astfel, primul în buletinul de vot va fi candidatul PCRM, Vasile Chirtoca. Acesta este urmat de candidatul PSRM, Zinaida Greceanîi. Pe locul trei în buletinele de vot se va regăsi candidatul Partidului Nostru, Ilian Caşu, fiind urmat pe poziţia a 4-a de către candidatul Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”, Oazu Nantoi. Pe locul 5 în buletinele de vot va fi candidatul PNL, Timotei Ţurcanu.

Menţionăm că, potrivit legislaţiei în vigoare, CECC are la dispoziţie 7 zile după depunerea documentelor, pentru a decide înregistrarea sau neînregistrarea concurenţilor electorali. Numărul în buletinul de vot va rămîne definitiv doar după înregistrarea candidatului în calitate de concurent electoral.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților