[ X ]
[ X ]
[ X ]
A fost majorat efectivul-limită de personal a aparatului central al Ministerului Culturii
2 Decembrie

Cabinetul de miniştri a aprobat majorarea efectivului-limită de personal a aparatului central al Ministerului Culturii de la 46 la 52, cu 6 unităţi de personal mai mult, transmite CURENTUL.

„Prin redistribuirea limitei unităţilor de personal şi a cheltuielilor salariale stabilite de Ministerul Culturii, prin Legea bugetului de stat pe anul 2015, statele de personal  a Bibliotecii Naţionale se vor micşora cu 6 unităţi, respectiv cu aceste unităţi va fi suplimentat efectivul-limită a aparatului central al Ministerului Culturii. Pentru implementarea proiectului în cauză sunt necesare mijloace în sumă de 65 de mii de lei, care vor fi acoperite prin redistribuirea alocaţiilor bugetare aprobate Ministerului Culturii pentru anul 2015”, a declarat viceministrul Culturii, Gheorghe Postică.

Astfel, se instituie „Serviciul investiţii capitale” cu trei unităţi de persoanal, iar Serviciul resurse umane şi secretariat în două subdiviziuni autonome: „Serviciul resurse umane” şi „Serviciul secretariat”. De asemenea, se va include o unitate de personal în cadrul Direcţiei cooperare internaţională şi o unitate de personal în cadrul Serviciului juridic.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților