[ X ]
[ X ]
[ X ]
68 de milioane de euro pentru o singură semnătură în Guvernul Leancă. Detalii!
13 Mai

Consens în Guvernul Leancă. Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr a contrasemnat Strategia de Dezvoltare a Agriculturii şi Mediului Rural, adoptate de Guvern la 12 martie 2014. Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă de către preşedintele Uniunii Naţionale a Producătorilor Agricoli UniAgroProtect, Alexandru Slusari, transmite CURENTUL.

„În formula finală, Ministerul Agriculturii va gestiona fondurile ce ţin de agricultură şi dezvoltare rurală în ceea ce ţine de infrastructura necesară pentru agrobusiness:drumuri pentru diferite obiecte, lacuri, ect. Deci, formula clasică europeană”, a declarat acesta.

Totodată, Slusari aduce mulţumiri în acest sens mass-mediei. „Acest succes în mare parte se datorează contribuţiei Dumneavoastră prin reflectare amplă şi obiectivă a problemei în cauză”, a adăugat preşedintele UniAgroProtect.

Curentul.md aminteşte că acum cîteva săptămîni în urmă, ministrul Economiei Valeriu Lazăr şi ministrul Agriculturii Vasile Bumacov se acuzau reciproc de întîrzierea în semnarea Strategiei de Dezvoltare a Agriculturii şi Mediului Rural. Din cauza tergiversării semnării documentului, ţara noastră risca să piardă aproape 68 de milioane de euro din fonduri europene.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților