[ X ]
[ X ]
[ X ]
Top – 5 bloguri de călătorii autorii cărora sunt din R. Moldova
30 Ianuarie
Foto: twitter.com

Călătoriile sînt pasiunea mai multora dintre noi, totuși înainte de a te porni undeva te documentezi despre locul pe care îl vei vizita, cu cei vei călători, ce vei mînca, care sunt tradițiile băștinașilor. CURENTUL.md vă propune 5 bloguri de călătorii, care văr vor ajuta în acest sens. De menționat că deși, în țara noastră sînt în jur de 3 mii de bloguri, specializate în turism sînt foarte puține.

1. www.travelblog.md – blogul Vioricăi Tarlapan – Ataman. După cum spune autoarea blogului, lucrează de 10 ani în trade marketing la o mare companie de distribuție din Republica Moldova și a demarat acest blog despre călătorii drept activitate în timpul liber. “Am călătorit în 30 de țări până acum, în peste 150 de orașe, din care “am adus” multe amintiri, impresii și  fotografii”, scrie ea.  Pe travelblog.md puteți  vedea fotografii din foarte multe locuri frumoase, inclusiv din țara noastră. Autorea vine și cu recomandări care pot fi cu adevărat utile dacă vă decideți să mergeți spre o anumită  destinație. Cu siguranță, www.travelblog.md este cel mai interesant și util travel blog din Moldova.

2. www.bloginfidel.com – blogul personal al Dianei Mocanu. A pornit cu subiecte pe diverse, iar ulterior s-a transformat într-un jurnal de călătorii. Pe blog, puteți citi despre diverse destinații din Europa, Asia și Africa. Totodată, puteți face cunoștință cu recomandări din partea bloggeriței, dar și puteți savura fotografii pline de culoare.

3. www.tatianacotiga.com – blogul Tatianei Cotiga. Este un jurnal de week-end și călătorii. Blogul este viu și colorat, iar postările de obicei sînt multe fotografii și puține cuvinte. Fotografia este reprezentativă pentru acest blog. Majoritatea postărilor sînt despre destinațiile montane, avînd în vedere că autoarea este îndrăgostită de munte. Lipsesc recomandările, care ar face ca acest blog să fie unul util vizitatorilor săi.

4. www.gurez.md– blogul personal al Cristinei Gurez. A pornit drept un blog cu și despre toate, iar în 2013 a devenit un jurnal de călătorii. Autoarea este jurnalistă și “adoră călătoriile”. Pe blogul ei puteți citi despre mai multe orașe din Europa, ce atracții turistice sînt acolo, ce delicii puteți savura, dar și curiozități despre acele locuri. Fiecare postare pe blog este însoțită de multe fotografii.

5. www.inlumeamare.wordpress.com – este blogul Emiliei Orzea, care activează de mai mulți ani în domeniul turismului. Blogul a fost lansat în ianuarie 2014, fiind din start numit travel blog. Autoarea își propune să scrie despre destinații, bilete, vize, asigurări și despre tot ceea ce include o călătorie de vis raportîndu-le la cunoștințele în domeniu și împărtășind propriile experiențe.

Adrian Platon 

Inapoi la arhiva noutaților