[ X ]
[ X ]
[ X ]
Te pregătești de nuntă? Iată cît costă să organizezi petrecerea în municipiul Chișinău!
30 Iulie

Luna august reprezintă începutul sezonului de nunți în Republica Moldova, iar alegerea localului reprezintă deseori o dilemă pentru viitorii miri. Prețurile localurilor din Chișinău variază în dependență de buzunarul fiecăruia. Totuși, mirii vor scoate din buzunar cel puțin 100.000 mii lei pentru organizarea banchetului, informează CURENTUL.

Conform marry.md, cele mai scumpe localuri din Chișinău sunt: “Luceafărul”, “Select Banquet Hall”, “Casa Nunții Noroc”, “Majestic”, “The Most Restaurant”, “Graden Palace”. Aici, locul pentru o persoană costă  650-850 de lei. Tariful nu include băuturile alcoolice, dulciurile, fructele.

Alegînd „Select Banquet Hall” veți scoate din buzunar 850 de lei pentru o persoană. Localul dispune de 250 de locuri, ceea ce-i va determina pe miri să cheltui aproximativ 212.500 de lei. Localul are două săli de ceremonii.

O sumă asemănătoare veți achita dacă optați pentru “Casa Nunții Noroc”, unde locul pentru o persoană este în valoare de 800 de lei. Pentru 220 de persoane veți achita aproximativ 176.000 de lei. Iar pentru deservire se percepe încă un tarif de 10% din sumă. De asemenea, beneficiați în acest local de diferite bonusuri plăcute: înregistrarea căsătoriei la terasă, efecte speciale de iluminație, compoziții florale pe mese, arcada de nuntă și masa pentru muzicanți.

La prețuri mai reduse se găsesc localurile: “Vila Nouă”, “White Hall”, “Belvedere”, “Picasso”, “DIVA Banquet House”, „Șarm”. Aici prețul pentru un loc începe de la 450 lei.

Optînd pentru restaurantul “Vila Nouă”, va trebui să scoateți din buzunar cel puțin 600 lei pentru o persoană. Iar pentru că sunt disponibile aproximativ 200 de locuri, respectiv, suma totală pentru rezervarea sălii va ajunge la 120.000 de lei.

Un preț mai mic propune “White Hall”. Aici prețul e de 450 de lei pentru persoană, locuri disponibile 150. Astfel, suma totală pentru rezervarea sălii va fi de peste 67 mii lei.

Menționăm că, în Chișinău activează peste 50 de localuri în care ați putea să vă jucați nunta.

Suplimentar la rezervarea sălii, mirii vor trebui să scoată din buzunar între 1 și 2 mii euro pentru muzicanți, 300-1000 euro foto/video, circa 2 000 euro vor costa rochia de mireasă  și costumul.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților