[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou serial produs în Republica Moldova: În rol principal – o interpretă!
16 August

În septembrie curent va fi difuzat pe Jurnal TV un nou serial – „Inelul de foc”, filmat de Pascaru Production. Eroina serialului este interpreta Olga Roman. De altfel, artista joacă rolul unei tinere pe nume Eliza, antropolog de 23 de ani, obsedată de descoperirea unei comori mistice, din cauza căreia tatăl ei a avut un final tragic. Serialul va avea 10 episoade, informează CURENTUL.

„Debutez în calitate de actriță în acest serial minunat filmat de “Pascaru Production” – “Inelul de foc”! Sinceră să fiu, nu știu cum să explic trăirile pe care le am la moment. Sunt de toate la un loc. Mă simt fericită, curioasă, intrigată, mai general zis – înflăcărată. Vă doresc aceleași emoții când îl veți viziona”, a scris ea, pe social media.

Potrivit paginii de Facebook, „Inelul de Foc” este un serial de ficțiune în care prezentul și trecutul se împletesc armonios într-o misterioasă poveste – aventură de dragoste cu elemente de misticism. Iar scenele comice sunt combinate pe alocuri cu cele dramatice.

„Inelul de Foc” este produs de Pascaru Production, cu suportul IREX in Moldova și U.S. Embassy Moldova, în cadrul proiectului „Diversificarea Contentului de Divertisment”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților