[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tîrgul „Creativitate”! Află cît de ingenioși sunt meșterii autohtoni!
29 Septembrie

La Moldmart a fost inaugurat tîrgul „Creativitate”, unde au fost expuse lucrările de artizanat ai celor mai iscusiți meșteri de la noi, informează CURENTUL.

Scopul acestui tîrg a fost de a promova lucrurile efectuate manual, incluziv meșterii au fost provocați să concureze cu creațiile toamnei.

Meșterița Virginia Pascari a relatat despre faptul că prin multitudinea de culori a eșarfelor, vrea să aducă zîmbet și voie bună tuturor femeilor, să facă viața mai plină de gust și farmec, a punctat meșterița.

La tîrg au fost expuse mai multe obiecte handmade: articole din piele naturală, cutii pictate, jucăriile educative şi cărţi  neobişnuite, eșarfe în stil francez, căciulițe-personaje vesele – pentru copii, produse cosmetice, de îngrijire şi tratament manufacturate, din ingrediente active şi 100% naturale.

„Cutiile pe care le pictez sunt de diferite mărimi, începînd de la cutii pentru bijuterii, pînă la cele pentru fructe și legume, adică pentru ceva mai voluminos. Coloristica și desenele le elaborez conform aceleiași tehnici ca și pentru picturile pe care le expun în sală”,   a menționat pictorița Svetlana Bolboceanu.

Clienții au avut posibilitatea atît să admire expoziția, cît și să procure obiectele îndrăgite.

Tatiana Cocerva

15186__niom

Inapoi la arhiva noutaților