[ X ]
[ X ]
[ X ]
Se deschide o nouă stagiune a Circului din Chișinău. Vor fi organizate 30 de spectacole
25 Septembrie

În perioada 26 septembrie – 2 noiembrie vor fi organizate 30 spectacole de circ cu participarea artiștilor din țară, la noua stagiune a Circului din Chișinău, transmite CURENTUL.

Directorul Circului, Andrei Locoman, a declarat că, instituţia vine cu patru programe absolut noi cu animale exotice, acrobaţi în aer liber, inclusiv cu un program de circ pe gheaţă. „În urma sondajului efectuat la care au participat mai mult părinții, am ţinut cont de doleanţele acestora care au dorit să readucem circul din copilăria noastră”, a subliniat directorul Circului.

La fel, Monica Babuc, ministrul Culturii a spus că , “La etapa actuală suntem în discuții cu partenerii externi cu care negociem ca și arena mare să fie renovată, astfel să transformăm circul într-o instituție de nivel european și în viitorul apropiat să ne bucurăm de arena mare a Circului din Chișinău”.

Spectacolele vor avea loc în arena mică a Circului, renovată recent, care dispune de 300 de locuri amplasate în 3 rânduri, diametrul arenei este de 9,46 m. Pentru a intra în sala unde se vor ţine spectacolele va fi folosită deocamdată intrarea de serviciu. Publicul este așteptat să achiziționeze bilete din timp pe întreaga perioadă a stagiunii.

Amintim că, circul şi-a reluat activitatea în luna mai 2014. Astfel, în lunile mai şi iunie au fost prezentate 26 spectacole. Prima stagiune în sala mică a Circului din Chișinău a avut un mare succes pentru publicul spectator, fiind în număr de peste 7 mii.

Elena Mocreac

circ_5 circ_4

Inapoi la arhiva noutaților