[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă nu aveți planuri pentru acest weekend? Primăria Chișinău vă invită la un joc educativ în aer liber, împreună cu familia
13 August

Primăria municipiului Chișinău va desfășura în acest weekend „Family Eco Qest” – activitate ce promovează odihna activă, în aer liber, a cetățenilor împreună cu familia. Evenimentele vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, ora 17:00, în parcurile „Valea Morilor” și „La Izvor” din capitală, informează CURENTUL.

Astfel, pe 14 august, ora 17:00, „Family Eco Qest” este preconizat în Parcul „Valea Morilor”, punct de întâlnire: http://clck.ru/WNDqD, iar duminică, 15 august, ora 17:00 – în Parcul „La Izvor”, punct de întâlnire: http://clck.ru/WNDqD.

Doritorii de a participa la Qest-ul de sâmbătă și duminică, sunt îndemnați să anunțe organizatorii din timp, prin înscrie online, completând un formular google: https://forms.gle/jfcF9jh7if2tZ2Li6 .

Cele două evenimentele sunt organizate de Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova, cu susținerea UNICEF Moldova, din fonduri USAID Moldova, în parteneriat cu Primăria Chișinău.

Activitățile vor avea loc cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Menționăm că, Family Eco Quest este un joc educativ de echipă, care se desfășoară pe teritoriul unui parc. Echipele primesc diferite sarcini și ghicitori, care le ajută să afle unde se află agentul. După ce a găsit răspunsul, echipa pleacă în căutarea agentului, care-i propune sarcini fizice neobișnuite . Astfel, grupul parcurge un anumit traseu prin parc, efectuând diferite misiuni propuse de organizatori. Echipa care va rezolva toate sarcinile în cel mai scurt timp va fi declarată învingătoare.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților