[ X ]
[ X ]
[ X ]
EXCLUSIV: Un serial și două documentare! ,,Moldova-Film” are planuri mari în 2015!
18 Ianuarie

Anul 2015 se anunță un an cel puțin interesant din punct de vedere cinematografic. Producții mari, actori talentați și istorii de excepție, asta ne promit în următoarea perioadă, producătorii de la ,,Moldova-Film”,  informează CURENTUL.

Solicitat de reporterul nostru, directorul general al studioului „Moldova–Film”, Alexandru Vasilachi a spus că anul acesta au planuri mărețe, iar unele din ele sunt deja în proces de realizare.

„În prezent lucrăm asupra serialului pentru copii, în care sînt implicați copii talentați, ce au fost selectați din întreaga țară. La moment sîntem în perioada de producție, adică pregătim decorurile, are loc proba de costume, după care va avea loc filmarea. De asemenea vom colabora pentru un proiect mare, cu italieni. Dacă totul va decurge bine la sfîrșitul primăverii urmează să fie produs acest film. Vom organiza și o conferință de presă pentru a oferi mai multe informații cu privire la această colaborare”, a precizat Alexandru Vasilachi.

Pe lângă aceste producții „Moldova –Film” va realiza și două filme documentare, care speră să prezinte interes din partea publicului.

„Tot anul acesta intenționăm să realizăm două filme documentare. Unul  despre formația „Noroc” și în special despre regretatul Mihai Dolgan. Și dacă tot anul acesta Mihai Eminescu împlinește 165 de ani de la naștere, ne propunem ca cel de-al doilea film documentar să fie anume la această temă. Sigur că urmează și alte proiecte interesante, însă momentan ele necesită susținere și finanțare”,  a adăugat directorul general „Moldova- Film”,  Alexandru Vasilachi.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților