[ X ]
[ X ]
[ X ]
Restaurantul “La Taifas” marchează astăzi 15 ani de la lansare. Iată ce spune proprietarul!
8 Iunie

Restaurantul “La Taifas”, amplasat în inima Chișinăului, marchează astăzi 15 ani de la lansare. Astfel, la 8 iunie, 2000, restauratorul Nicolae Chiroșca a deschis ușile unuia din cele mai apreciate și populare restaurante în stil tradițional din R. Moldova, scrie SHOK.md.

De altfel, și acum, după 15 ani de activitate, în meniul localului puteți găsi mai bine de 50% din bucatele ce se serveau atunci.  Printre acestea desigur sunt cunoscutele plăcinte moldovenești, cu diferite umpluturi, care se gătesc așa cum făceau buneii noștri, pe tigaie.  Desigur, “La Taifas” găsiți și alte bucate tradiționale: zeamă, răcituri, sarmale, pârjoale, mămăligă, colțunași, etc.

„Restaurantul  “La Taifas” este unul tradiționalist.  De-a lungul anilor am încercat să excludem careva bucate, dar clienții noștri nu ne-au permis. Astfel, la noi puteți găsi toate bucatele pe care le găteau buneii și străbunii noștri”, spune Nicolae Chiroșca.

Proprietarul “La Taifas” mai spune că, regula de bază de care se conduce în activitate este calitatea, astfel că, bucatele sunt pregătite din produse autohtone, de cea mai înaltă calitate.

“Anume calitatea este criteriul  care ne face deosebiți și care ne-a permis să ne dezvoltăm și să avem numeroși clienți“, spune restauratorul.

Cu siguranță că acest fapt nu poate fi pus la îndoială, căci de-a lungul celor 15 ani,  “La Taifas” a fost vizitat de toți cei care s-au aflat la cârma țării, de personalități marcante din R. Moldova  și de peste hotare. Iar atunci cînd oaspeții nu au putut veni la Chișinău, au comandat bucatele “La Taifas” la Sankt-Persburg, Moscova sau București.

“La Taifas” este un restaurant unde s-a pus și se pune foarte mult suflet. Fiecare oaspete este așteptat cu mult drag, iar bucatele servite  sunt de cea mai înaltă calitate și condimentate cu muzică live“, ne asigură Nicolae Chiroșca.

Cu ocazia a 15 ani de activitate, primii 20 de vizitatori ai restaurantului vor primi în cartea “Prizonierii amurgului“, de Igor Volnițchi.

Nicolae Chiroșca a fondat și deține restaurantul „Caravan”, pub-ul „Carlsberg” și clubul de noapte „Dela Vu”.

t1 t3 t4 t5 t6 t9 t

Inapoi la arhiva noutaților