[ X ]
PREMIERĂ! În Parlamentul României va fi lansat tîrgul „Fabricat în Basarabia”
1 Martie
foto: romaniapascupas.wordpress.com

La Palatul Parlamentului din București, va avea loc lansarea în premieră a târgului „Fabricat în Basarabia”, prin intermediul căruia vor fi promovate companiile și produsele din Republica Moldova în contextul semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, transmite CURENTUL.

Astfel, pe parcursul unei săptămâni, 24-30 martie, circa 30 de companii de top din Republica Molodva vor avea posibilitatea de a-și expune și promova produsele în cea mai impunătoare și prestigioasă locație din București – Palatul Parlamentului.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți reprezentanţi ai mediului de afaceri, politicieni și demnitari, corpul diplomatic acreditat la București, instituții mass-media, turiști etc.

Evenimentul este organizat de către Centrul Cultural VATRA din Chișinău, UCRB și OSB București, în cadrul Festivalului „Zilele Basarabiei” la București, avînd obiectivul de a sprijini eforturile mediului privat de afaceri din Republica Moldova, oferindu-i oportunitatea de a se dezvolta şi de a se relansa pe o nouă orbită – piața Uniunii Europene.

Termenul limită de examinare a solicitărilor din partea companiilor este 6 martie 2014. Sunt invitați toți doritorii de a participa la eveniment, accesul fiind liber pentru publicul larg.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților