[ X ]
[ X ]
[ X ]
”Monitorul Fiscal FISC.md” a publicat versiunea electronică a Codului Fiscal, actualizat la data de 1 mai 2015
6 Mai

Ţinînd cont de necesitatea acută a acestui document pentru activitatea zilnică a contribuabililor, „Monitorul Fiscal FISC.md” propune abonaţilor varianta electronică a Codului Fiscal în limba română şi rusă, actualizat la data de 1 mai 2015, cu modificările şi completările operate prin legea nr. 71 din 12 aprilie 2015, care a fost publicată în MO nr. 102-104 din 28 aprilie 2015, transmite CURENTUL.

Menţionăm, că Ministerul Finanţelor a elaborat un nou proiect de lege despre modificările şi completările Codului Fiscal, întru eliminarea unor erori şi neclarităţi depistate în legea nr. 71 din 12 aprilie 2015, fiind bază pentru varianta tipărită a Codului Fiscal 2015.

După ce noul proiect va fi adoptat şi publicat oficial, „Monitorul Fiscal FISC.md” va interveni cu toate modificările necesare, ele fiind introduse în versiunea electronică a Codului Fiscal, publicată pe site-ul monitorul.fisc.md.

Avînd în vedere, că versiunea electronică este plasată pe pagina web a revistei „Monitorul Fiscal FISC.md” în format PDF, abonaţii revistei vor avea posibilitatea exclusivă de a tipări articolele modificate în noua redacţie şi de a obţine versiunea tipărită a Codului Fiscal 2015 cu cele mai recente modificări şi completări.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților