[ X ]
[ X ]
Lazăr: Este unul din cele mai importante evenimente de acest gen din ţară
17 Ianuarie

Expoziția națională Fabricat în Moldova, este printre cele mai importante evenimente de acest gen din țară. De această părere este ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, care încurajează agenții economici să participe în cadrul expoziției, transmite curentul.md.

Evenimentul se va desfășura sub patronajul Guvernului Republicii Moldova și va reuni peste 300 de agenți economici din diferite ramuri ale economiei naționale. La expoziție vor fi prezenți înalți reprezentanți ai statului, deputați, oameni de afaceri atât din țară cât și din străinătate, reprezentanți ai corpurilor diplomatice aflate în Republica Moldova, delegații ale camerelor de comerț și industrie din alte țări etc.

Expoziția se va desfășura în următorul format – partea expozițională în care vor fi expuse și comercializate produsele și serviciile agenților economici autohtoni. Partea programului de afaceri va avea ca temă centrală sporirea competitivității, în cadrul căruia va fi prezentată Foia de parcurs pentru sporirea competitivității,  Strategia inovațională. Totodată, vor avea loc sesiuni de informări pentru oamenii de afaceri cu privire la stimulentele introduse recent de care pot beneficia pentru a-și dezvolta și promova afacerile, vor fi organizate seminarii, prezentări de programe de finanțare și oportunități investiționale.

Tot în cadrul expoziției se va desfășura concursul „Cele mai bune produse Moldovenești”  și vor fi decernate distincțiile pentru concursul „Marca comercială a anului 2013”. Cea de-a XIII-a ediție a expoziției naționale Fabricat în Moldova va avea loc în perioada 29 ianuarie – 2 februarie, curent, în incinta „Moldexpo”.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților