Un restaurant ce poartă numele „Îl Cappello di Guguzza“ („Cuşma lui Guguţă“) a fost deschis de un italian şi soţia sa moldoveancă în oraşul Toirano, din Italia, scrie știrilocale.md.
Restaurantul este unul cu specific italian, fiind gândit astfel încât să-i cucerească prin originalitate, cu decor neobişnuit şi atmosferă caldă pe toţi cei care îi vor călca pragul.
Localul este amplasat chiar în centrul istoric al orașului. Patronul, arhitector de meserie, a reușit să ajungă la inimile clienților prin simpla construcție a restaurantului. Interiorul este construit din pietre și cărămizi, iar la prima vizită în local ai impresia că intri într-o peșteră. Bineînțeles, din restaurant nu putea lipsi crama de vinuri și o moară veche de piatră.
Clienții localului au fost cuceriți de amabilitatea angajaților, de bucatele extrem de delicioase, dar și de prețurile rezonabile.
Șef în bucătărie este moldoveanca, despre care nu se cunosc prea multe detalii.
Elena Mocreac