[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ediţia actualizată a Codului Fiscal al Republicii Moldova pentru anul 2015
21 Mai

Abonaţii publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.md” deja au recepţionat Codul Fiscal al Republicii Moldova actualizat la data de 1 mai curent. Recentele modificări aprobate prin legea nr. 71 din 12 aprilie 2015, care a fost publicată în MO nr. 102-104 din 28 aprilie 2015, le sunt disponibile abonaţilor şi în versiunea electronică a revistei, accesibilă pe site-ul www.monitorul.fisc.md, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat al Î.S. „Fiscservinform”.   

Potrivit sursei, publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.md” este unica revistă ce reflectă poziţia oficială a Serviciului Fiscal de Stat şi în prezent înregistrează peste 4 200 de abonaţi, care optează pentru informaţie veridică, calitativă şi din prima sursă. Astfel, redacţia ţine mereu cont de necesităţile abonaţilor şi pune la dispoziţia acestora diverse informaţii utile, care formează din publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.md” un adevărat ghid al contribuabilului din Republica Moldova.

Fiecare persoană juridică/fizică, care a procurat abonament pentru anul 2015, a recepţionat Codul Fiscal al Republicii Moldova actualizat la data de 1 mai curent. Specificăm, că posesorii abonamentului dispun deja de documentul respectiv şi în format electronic.

Pentru contribuabilii care nu au reuşit să procure abonament la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.md”, informăm că procesul de abonare continuă, fiind valabile 3 oferte:

pachetul „Premium”  – acces la versiunea electronică a revistei şi toată arhiva acesteia, precum şi 6 ediţii în format de hârtie, la un preţ de 849 lei;

pachetul „Classic”  – include 6 ediţii în format de hârtie livrate la sediul indicat în abonament, preţul căruia constituie 749 lei;

pachetul „Electronic” – acces la versiunea electronică a revistei şi toată arhiva acesteia, accesul se oferă pentru 12 luni calendaristice din momentul achitării, la un preţ promoţional de 365 lei în loc de 399.

Totodată, Codul Fiscal al Republicii Moldova pentru anul 2015 poate fi procurat şi separat. Preţul acestuia constituie 170 lei cu livrare la adresa solicitată şi 150 lei în caz că persoanele interesate îl vor procura de la sediul Î.S. „Fiscservinform” – bd. Şt. cel Mare şi Sfânt nr 162, bir. 220.

Menţionăm, că toţi abonaţii (la pachetul „Premium” sau „Classic”), fie cei care au ales să procure Codul Fiscal separat, beneficiază de siguranţă a calculatorului prin utilizarea gratuită licenţei „Bitdefender Total Security 2015” oferită de partenerul nostru – compania „Bitdefender”.

Sursa: www.fiscservinform.md

Inapoi la arhiva noutaților