[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Agenţia Achiziţii Publice a cheltuit o sumă impunătoare în 2013
10 Februarie

Agenţia Achiziţii Publice a cheltuit o sumă impunătoare în 2013 pentru achiziţii. În acest sens, organul care asigură implementarea politicii statului în domeniul achiziţiilor publice a cheltuit 1 177 200 de lei, transmite CURENTUL.

Astfel, instituția achiziționat: servicii GSM, soft contabil, servicii telefonie fixă, rechizite de birou, servicii de întreținere a autoturismelor, mobilier, anvelope, petrol, consumabile pentru tehnică de calcul, servicii de publicitate, servicii de deservire a climatizatoarelor, antivirus, servicii de întreținere a tehnicii de calcul, servicii de confecționare a certificatelor digitale, servicii de arendă, lucrări de reparație, servicii internet, servicii publicitate, servicii de evidență a documentelor, licențe de program ELO Profesional 2011, servicii de mentenanță pentru programul ELO Professional 2011 și servicii de asistență pentru programele de utilizare produse de ELO.

CURENTUL precizează că misiunea Agenţiei Achiziţii Publice constă în reglementarea, supravegherea, controlul şi coordonarea  interramurală în domeniul achiziţiilor publice.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților