[ X ]
[ X ]
[ X ]
Angajaţii unei corporaţii acuză organele de stat de atac raider asupra instituţiei
29 Ianuarie
foto: wikimapia.org

S.A. „Corporaţia de Finanţare Rurală” este supusă unui atac raider masiv din partea unor grupări cointeresate de preluarea controlului asupra companiei. Cel puţin aşa susţin angajaţii corporaţiei, care au remis un comunicat de presă în acest sens.

Potrivit sursei, acţionarii companiei „sînt presaţi şi ameninţaţi fizic pentru a-i determina să adere sau să renunţe la anumite acţiuni de protejare a capitalului instituţiei. Acţionarii au bănuieli că atacul asupra companiei este susţinut de unii reprezentanţi ai organelor de stat”, se menţionează în document.

În acest sens, angajaţii corporaţiei cer susţinerea comunităţii de afaceri, organelor de stat, reprezentanţelor diplomatice şi instituţiilor internaţionale în apărarea capitalului acţionarilor companiei.

CURENTUL precizează: Corporaţia de Finanţarea Rurală este o instituţie de microfinanţare fondată în 1997, acţionari ai căreia sunt asociaţiile de economii şi împrumut. Pe parcursul activităţii, Corporaţia a acumulat un capital propriu în mărime de 125 milioane de lei. 

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților